Ziekte kind en opvang

Gastouder Roeleke Smits in Annen

Ziekte kind en opvang

Wanneer uw kindje ziek is. Is dat heel vervelend. Dat is voor het kind niet fijn maar ik merk dat het voor u als ouder ook niet fijn is. Natuurlijk bent u bezorgt over de gezondheid van uw kind. Maar u bent ook bezorgt over hoe het dan moet met uw werk of de afspraken die u op die dag heeft. Hoe moet dat allemaal opgelost worden? U kunt soms een dag vrij nemen maar die dagen zijn vaak al gereserveerd voor de vakantie. Maar wist u dat u ook recht heeft op zorgverlof? Bij mij mogen de kinderen komen wanneer ze geen koorts hebben. Wanneer uw kind diarree heeft of overgeeft mag het niet komen. Maar ik merk dat ouders een kind wel brengen met een zetpil in. Ik ben daar geen voorstander van. Wanneer u mij vantevoren hierover inlicht dan kan ik u aangeven of ik het kind kan opvangen. Wij als verzorgers moeten heel goed omgaan met de gezondheid van uw kind.

Geen reacties

Je reactie toevoegen

WhatsApp chat